Vendégkönyv

Bejegyzés a vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
 
 
A csillaggal jelölt mezők kötelezőek.
Nagyné Sólyom Ildikó Bernadett Nagyné Sólyom Ildikó Bernadett from Budapest wrote on 2020.12.22. at 06:58:
Benji és Peti páros ->
Nem egy bulin voltunk már, ahol a srácok feleltek a hangulatért, legyen az esküvő, vagy egy “lightos” bulika a Kis Tirol étteremben.
Laciék már jó előre be voltak táblázva, így rájuk nem számíthattunk, s ekkor ajánlották Benjiéket. Őszintén, féltünk tőle, mert így mégis ismeretlenbe vágtunk bele.
DE! Az első találkozásunk után megnyugodtunk. Kb 3 percbe telt, hogy úgy dumáljunk, mint az ezeréves haverok szoktak!
Benji ízlése teljesen megfelelt a miénknek, egy zenén nőttünk fel, egy zenére buliztunk, úgyhogy a kapocs már adott volt. Olyan jókat beszélgettünk, teljes harmóniában, hogy miattuk sem kellett izgulni 🙂 amikor a nagy napon megjöttek, s meghallottam a jó kis 2000es évek slágereit, ahogy próbálgatták a teremben, úgy vonzottak oda, mint ahogy én szoktam a férjemet egy frissensült kaláccsal a konyhába! Bementem és akkor éreztem, hogy “te jooooooo isten mekkora party lesz itt ma este” 😂🤪 és így is lett! Hatalmasat buliztunk, a tizenévestől a 80 évesig! Mindenki imádta a zenéket, Benji és Peti olyan vér profin ráérzett a táncnépre, én őszintén meg is lepődtem, hogy mennyire nagyon táncol mindenki 🙏🏻❤️ volt itt teli torokból üvöltés, latin csípőrázás, pogózás, tombolás, kézállás, spárgában táncolás és vetkőzés is 😂🥴(túl sok extornász volt a lagziban, akik nem bírtak a tornász vénákkal, közöttük én sem 😂🙄🙋🏼‍♀‍)
a fiúk gondoskodtak arról, hogy mindenkinek álló jegye legyen a “dühöngőben”. Hajnalig tolták nekünk, hatalmas buli volt ❤️teljes szívből ajánlom a fiúkat ❤️Sokan mondják, hogy Dj-re ne sajnáld... hát ez így van! Ők alapozzák meg életetek egyik legszebb napját hangulatban, szóval, ha ilyenre vágytok, korrekt árakon, irány a tebulid.com!
... Toggle this metabox.