Vendégkönyv

Bejegyzés a vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
 
 
A csillaggal jelölt mezők kötelezőek.
Roberta és Balázs Roberta és Balázs from Rákóczifalva wrote on 2023.05.25. at 08:18:
Kedves Peti és Benjamin!
Nagyon örülök, hogy Titeket választottunk, csodássá varázsoltátok a Nagy Napunkat, minden szuper volt, még jobb, mint ahogyan azt elképzeltük! A hihetetlen kedvesség és problémamegoldó képességről nem is beszélve, bátran ajánljuk mindenkinek! Millió puszi és ölelés: Roberta és Balázs
... Toggle this metabox.
Niki & Balázs Niki & Balázs from Veresegyház wrote on 2023.05.17. at 19:02:
Kedves Laci és Krisztián!
Szeretnénk megköszönni a fantasztikus munkátokat a nagy napunkon! 🙂 Eszméletlen hangulatot varázsoltatok, szuper jók voltak a zenei blokkok, a játékokról nem is beszélve mennyire nagyon élvezte mindenki (nagyon vicces volt az átszellemült embereket nézni közben :D). Ha valaki CM-t, DJ-t keres, nem is kérdés kiket érdemes választani! 🙂
Kívánunk nektek rengeteg fergeteges rendezvényt a jövőben!
Üdv,
Niki & Balázs
... Toggle this metabox.
Veréb Gábor Veréb Gábor from Solt wrote on 2023.02.08. at 10:07:
Nagyon jó volt, imádtuk!
... Toggle this metabox.
eqw mdas eqw mdas from sad wrote on 2023.02.07. at 22:50:
KÖszi!
... Toggle this metabox.
Huszárné Brezsnyik Évi Huszárné Brezsnyik Évi from Budapest 16. Ker wrote on 2022.11.15. at 07:42:
Kedves Peti és Benjamin!
A legszebb és legvárvarártabb napomat teljesen tökéletessé és felhőtlenné tettétek! Én és Gábor is nagyon örültünk Nektek a vidámságnak a jó bulinak! Ennél jobb lagzi szeritem csinálni se lehet! Minden pillanatot át tudtunk élni és egyetlen egy feszült pillanatunk nem volt! A násznép visszajelzései is hogy ilyen jó lagziba nem igazán voltak még ❤️ Nagyon köszönjük mindig boldogan emlékszünk majd erre a napra és Rátok is🥰🥰🥰🥰 Puszi Évi&Gábor
... Toggle this metabox.
Hatvani Máté Hatvani Máté from Budapest, XXI. wrote on 2022.10.15. at 09:29:
Kedves Laci es Krisztian!
Igy kezdenenk normalis esetek kozt, hiszen a leheto legjobba, legviccesebbe es ugy unblock a legkiralyabba tettetek az egesz napunkat!

De most inkabb hozzad szolok, kedves olvaso, hiszen tudom, milyen ketsegekkel pasztazni a szolgaltatok oldalat, azon izgulva, hogy minden rendben lesz! Oszinten batoritalak, legalabb egy beszelgetes erejeig, de talalkozz Lacival! Nalunk mar ott eldolt, hogy Oket szeretnenk, hogy levezenyeljek a nagy napunkat es nem csak levezenyeltek, hanem mindent TOKELETESEN vittek vegig! Konkretan egy olyan dolog nincs amibe nem belekotni, de meg valtoztatni se valtoztatnek! A legkemenyebb vendegseggel talalkozhattak szerintem, a csaladunk szemelyeben, de meg naluk is elertek, hogy mindenki tancojon, a legkisebbtol a legidosebbig!

Koszonjuk Laci, a sok segitseget, megbeszelest, szervezkedest, atgondolast, javaslatot egyszoval minden erofeszitest amit ertunk tettel!
Koszonjuk Krisztian a fergeteges bulit, hogy barmit kertunk, a legtitkosabb szamot is megtalaltad az internet legeldugottabb zugaban is!
Profik vagytok, a legmagasabb szinvonalat adtatok nekunk amiert orokre halasak leszunk!
... Toggle this metabox.
Szilvi és Balázs Szilvi és Balázs wrote on 2022.09.01. at 07:39:
Kedves Peti és Beni!

Leírhatatlanul hálásak vagyunk az esküvőnkön végzett munkátokért!
Minden flottul ment, Peti a legjobb cm, tökéletesen levezette a programokat, könnyen szót értett velünk és a násznéppel egyaránt.
Beni hatalmas bulit csinált, rá kellett húznunk egy órát a lagzira, annyira jól érezte magát mindenki. Azóta is rengeteg visszajelzést kapunk, hogy mennyire jó volt a hangulat és a zene. Én még nem láttam ekkora bulit egy esküvőn sem!!🥰
Szívből ajánlunk Titeket minden párnak!!😊
Nagyon köszönjük Nektek!! Azt gondolom, hogy nálatok nem is kívánhattunk volna jobbat, mellette pedig úgy éreztük sokkal többek vagytok nekünk, mint szolgáltatók. Régi barátként tekintünk rátok!! Remélem találkozunk még! Vigyázzatok Magatokra!♥️
... Toggle this metabox.
Anikó és Tomi Anikó és Tomi from Szentmártonkáta wrote on 2022.08.28. at 06:32:
Kedves Laci és Krisztián!
Fantasztikus bulit csaptatok az esküvőnkön, köszönjük! 🙂
A násznèptől azóta is érkeznek a pozitív visszajelzések, hogy mennyire imádtak Titeket.
Minden pontosan olyan volt, az első másodperctől elkezdve, az utolsóig, ahogy azt mi megálmodtuk, és ez Nélkületek nem sikerült volna!
Remélem megyünk még olyan lagziba vendégkènt, ahol Ti szolgáltatjátok a jó hangulatot!
Csak így tovább! 🙂
... Toggle this metabox.
Niki & Szabi Niki & Szabi wrote on 2022.08.17. at 11:57:
Kedves Peti és Beni!

Már az első pillanattól kezdve imádtuk a stílusotokat, és tudtuk, hogy veletek egy hatalmasat tudunk majd bulizni. Lazák vagytok, de mégis tartottátok magatokat mindenhez, amit megbeszéltünk, és megvalósult az összes kérésünk. Nem volt könnyű dolgotok a násznéppel, elég vad társaság gyűlt össze, de szerintem tökéletesen kezeltétek őket. 🙂
Miattatok egy percig se izgultunk, nektek köszönhetően teljesen el tudtam magam engedni az esküvőn, hiszen Ti mindent kézben tartottatok.
A szertartás hangosítása és zenéi is tökéletesen szóltak, majd a buli zenékre szinte mindenki reggelig táncolt.

Köszönjük szépen, hogy ilyen szuper munkát végeztetek!

Reméljük még rengeteg párnak aranyozzátok be a nagy napját, mi biztosan mindenkinek ajánlani fogunk 🙂

Niki & Szabi
... Toggle this metabox.
Gina & Balázs Gina & Balázs from Budapest wrote on 2022.06.20. at 09:32:
Kedves Laci és Krisztián!

Szeretném még egyszer megköszönni Nektek, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnket, a profizmust és higgadtságot részetekről még akkor is, amikor a legnagyobb káoszban már épp bele akartunk szarni mindketten Ginával és ott hagyni az egészet a picsába 😂

Mindenki nagyon jó véleménnyel volt Rólatok, sokakat meglepett, mennyire laza és fiatalos-bulis lett az egész - nagyon szépen köszönjük!

További sok-sok sikeres lagzit még Nektek, rajtunk nem fog múlni az ajánlás! 😁✌🏻

Gina és Balázs
... Toggle this metabox.
Dia és Miki Dia és Miki from Fenyõharaszt wrote on 2022.05.29. at 11:16:
Kedves Laci és Krisztián!

Végtelenül hálásak vagyunk nektek, hogy az elejétől a végéig számíthattunk a segítségetekre, még olyan dolgokban is, amit nem gondolnánk a ti feladatkörötöknek. Az egész esküvőnk alatt éreztétek, hogy mire van szüksége a násznépnek ahhoz, hogy a buli egy pillanatra se álljon meg.

Több barátunk szerint is az eddigi legjobb esküvő volt, amin eddig részt vettek, ehhez a ti profizmusotok is nagyban hozzájárult.

Bárki aki titeket választ, jó kezekben tudhatja magát a nagy napján.

Dia és Miki
... Toggle this metabox.
Dóri és Ádám Dóri és Ádám from Győr wrote on 2022.05.17. at 17:15:
Kedves Peti és Beni!

Még mindig a pénteki esküvő hatása alatt vagyunk, minden tökéletes volt és szuperül levezényletétek az éjjelt. Mind a zenék, mind a játékok szuperek voltak, a megbeszélt forgatókönyvet pedig szinte percre pontosan tartottátok. Nem volt egy olyan pillanat sem, mikor a buli elült volna, vagy ne lett volna a kezetekben az irányítás. Nem is választhattunk volna profibb párost, nagyon köszönjük nektek ezt a felejthetetlen napot! 🙂

Bátran válasszon titeket bárki!

Dóri és Ádám
... Toggle this metabox.
Kriszti & Alex Kriszti & Alex from Budapest wrote on 2022.02.27. at 20:26:
Kedves Laci és Krisztián!

Felejthetetlenül jó élményként éltük meg a lagzinkat és ehhez a profizmusotok nagyban hozzájárult. 🙂
Nem is nagyon tudunk újat mondani, az előttünk szólók már rengeteg pozitív jelzőt írtak rátok, amik mind egytől egyig igazak.
Azt azért talán kiemelném, hogy itt sokkal többről van szó, mint néhány játék levezénylése és néhány zene lejátszása. Azért írom ezt, mert az esküvőnk szervezésekor kaptunk olyan kérdéseket ismerősöktől, hogy miért is gondoljuk annyira túl ezt a kérdést, megkérhetnénk erre bárkit. Persze mi tudtuk, hogy ez nem így van, tudtuk, hogy nagyon jó bulit fogtok csinálni, de bátran kijelenthetjük, hogy felül is múltátok az elképzeléseinket. Tulajdonképpen minden vendégünk megjegyezte, mennyire jó srácokat találtunk.
Szóval aki esetleg bizonytalan abban, hogy valóban szükségük van-e egy jó ceremóniamester+dj párosra, azoknak a válasz határozott igen! 🙂 Mindenkinek jó szívvel ajánlom a fiúkat.

Nem tudom igazán jól megfogalmazni, de nagyon sok pluszt adtatok az eseménybe, nagyon szépen köszönjük nektek a tökéletes esküvőnket! 🙂

Kriszti és Alex
... Toggle this metabox.
Lali és Nóri Lali és Nóri from Kunszentmiklós wrote on 2021.11.14. at 16:21:
Kedves Laci és Krisztián!
A lakodalmunk minden elvárásunkat felülmúlta, hála a ti profizmusotoknak!
Köszönjük, hogy tényleg a legszebb élményünkké tettétek ezt a napot! Igazán hálásak vagyunk!

Lali és Nóri
... Toggle this metabox.
Ágota és Dávid Ágota és Dávid from Budapest wrote on 2021.10.03. at 19:25:
Kedves Laci és Krisztián!

Tegnap volt a lagzink Veletek, és bár már az előkészületek során is látszott, hogy profi szolgáltatókkal van dolgunk, az esküvőnk és lagzink során ez be is bizonyosodott. Nagyon szimpatikusak, rugalmasak és talpraesettek voltatok végig, a sokféle játékkal és széles zenei repertoárral sokat segítettetek, hogy felejthetetlenné váljon a nagy napunk. A násznépből a kevésbé kaphatóakat is sikerült valamennyire megmozgatni. Köszönünk mindent! 🙂

Ágota és Dávid
... Toggle this metabox.
Aliz és Peti Aliz és Peti from Budapest wrote on 2021.10.03. at 11:21:
Kedves Laci és Krisztián,
Az esküvőnkig nem igazán voltunk tisztában a rendezvényvezetés skálájával, de amit ti az asztalra tettetek, az lehet valahol a teteteje.
A hangosítás mindenhol hibátlan volt, a játékok remekül sikerültek és a bulit le sem lehetett lőni.
Többen is mondták az este folyamán, hogy mennyire jó srácokat találtunk a feladatra.

Külön köszönjük, hogy nyitottak voltatok minden kérésünk és aggodalmunk felé és hogy a többi szolgáltatóval is végtelen rugalmassággal együttműködtetek. Már a szervezés alatt és a helyszíni készülődés közben is rengeteg mindennel a kezünk alá dolgoztatok, ami elmondhatatlanul nagy segítség volt!

Amíg vannak esküvők a világon, addig nagy szükség van Rátok!

Üdvözlettel
Aliz és Peti
(Fenyőharaszt, 2021.10.01)
... Toggle this metabox.
Barbara és Attila Barbara és Attila from Tata wrote on 2021.09.29. at 13:30:
Kedves Laci és Krisztián!
Nem igazán tudjuk szavakba önteni, hogy mennyire is szuper, jó, fantasztius, király volt a mi napunk veletek/miattatok! 🙂 Ezerszer jobban sikerült minden, mint amit mi vártunk (kivétel, hogy a csokromat mindenhol elhagytam, 🙂 )
A buli fergeteges volt, mindenki nagyon jól szórakozott, a játékok viccesek voltak, és nagyon profi volt az egész szervezés a részetekről! A vendégeknek is nagyon tetszett, amit csináltatok, többen is kérdezték, hogy hol bukkantunk rátok 🙂
Nagyon szépen köszönjük a sok munkát, amit abba fektettetek, hogy a napunk tökéletes legyen, az együttműködést és a rugalmasságot!
Ez tényleg életünk legszebb napja volt!
Köszönjük!

Barbi és Attila
... Toggle this metabox.
Nicole & Bandi Nicole & Bandi from Veresegyház wrote on 2021.09.12. at 20:28:
Kedves Laci és Krisztián! 🙂
Nagyon örülünk annak, hogy fogalmunk sem volt az esküvőnk tervezésének kezdetén, hogy kit is válasszunk Ceremónia Mesternek, mert így a helyszínt biztosító Holdfény étterem tulaja, Laci ajánlására eljutottunk Hozzátok 🙂 🙂

Mindenkinek csak ajánlani tudunk Titeket, összeszedett, minden apróságra kitérő csapat vagytok és emiatt vagytok jók, hiszen nagyon sok múlik a részleteken.

Tökéletes estét varázsoltatok a humorotokkal, zenétekkel és a szuper és átgondolt játék etapokkal Nekünk és a Násznépnek egyaránt.
Tökéletes összhang volt a Berényi Kft. ex tulajával is;)

Sosem felejtjük el ezt az estét NEKTEK!

Köszönjük a sok munkát amit beletettetek a találkozásunk elejétől a végéig.

Így tovább srácok!!! 🙂
N&B
... Toggle this metabox.
Mazsi és Bazsi Mazsi és Bazsi from Vác wrote on 2021.09.02. at 07:15:
Kedves Laci és Krisztián! 😊
Egyszerűen zseniális! Fantasztikus volt.🤩 Már korábban sok jót hallottunk rólatok, így nem is volt kérdés, hogy Titeket fogunk mi is megkeresni. Már az első találkozás alkalmával éreztük, hogy ez csúcs szuper lesz. Így is lett! Mind Ceremóniamesterként mind DJ-ként zseniális! Hihetetlen jó hangulat volt. Minden gördülékenyen ment, minden kérésünket figyeltetek és ez alapján jártatok el. Technikai háttér kiváló. Miattatok nem kellet 1 percig sem aggódnom! 🤗 Külön köszönet, hogy végig mellettünk álltatok és segítségünkre voltatok, mert hát tudjuk a helyszínnel volt némi gond.
Mindenki beleértve mi is nagyon jól éreztük magunk, ha lehetne újra esküvő 💯 %, hogy Titeket választanánk újra. Mindenkinek jó szívvel ajánlani fogunk Titeket!
Nagyon köszönjük csak így tovább!🤩
... Toggle this metabox.
Klaudia és Peti Klaudia és Peti from Kecskemét wrote on 2021.08.27. at 12:09:
Kedves Peti és Beni!
Már az első közös megbeszélésen éreztük, hogy ez egy jó buli lesz. Videóhíváson is átjött, hogy ez egy laza és humoros együttműködés lesz, pont ami hozzánk illik.
Köszönjük a rugalmasságotokat, hogy a nem túl határozott elképzeléseinket is tökéletesen megvalósítottátok. Kivártátok, hogy az utolsó pillanatban küldtünk kb mindent ☺️🙈
Az egész esküvő alatt Ti voltatok azok, akik miatt nem aggódtam, mindig jelentkeztetek mikor aktuális volt és mindig tudtátok, hogy mit beszéltünk meg.
Eljött a várva várt nap, egyenszerkóban megjelenve, elegánsan de mégis vagányan ahogy kell, korrekten minden hülyeséget elnézve lenyomtátok a napot. Az apró bakikat próbáltátok javítani, és az újdonsült férjem kívánságait is felülmúltátok a kedvenc hardstyle zenéivel ☺️
Ha valaki igazán gondtalanul jót akar bulizni csak Titeket foglak ajánlani!
Örök hála és köszönet hogy vagytok!
... Toggle this metabox.