Vendégkönyv

Bejegyzés a vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
 
 
A csillaggal jelölt mezők kötelezőek.
Viktor és Gabi Viktor és Gabi from Szeged wrote on 2021.05.31. at 11:57:
Kedves Peti és Beni!

Nagyon szépen köszönjük a szombati lakodalmunkban a közreműködéseteket, nélkületek nem sikerült volna olyanra, amilyennek elképzeltük 🙂 A vendégeink külön kiemelték, hogy remekül választottunk és ezzel mi is maximálisan egyetértünk! Köszönjük a rugalmasságotokat, a profizmusotokat, a türelmeteket, és hogy egyáltalán nem éreztük magunkat kínosan annak ellenére sem, hogy az események középpontjában kellett állnunk, ami tőlünk egyébként igen távol áll.

Ha előlről kéne kezdenünk, akkor is Titeket választanánk!
... Toggle this metabox.
Nagyné Sólyom Ildikó Bernadett Nagyné Sólyom Ildikó Bernadett from Budapest wrote on 2020.12.22. at 06:58:
Benji és Peti páros ->
Nem egy bulin voltunk már, ahol a srácok feleltek a hangulatért, legyen az esküvő, vagy egy “lightos” bulika a Kis Tirol étteremben.
Laciék már jó előre be voltak táblázva, így rájuk nem számíthattunk, s ekkor ajánlották Benjiéket. Őszintén, féltünk tőle, mert így mégis ismeretlenbe vágtunk bele.
DE! Az első találkozásunk után megnyugodtunk. Kb 3 percbe telt, hogy úgy dumáljunk, mint az ezeréves haverok szoktak!
Benji ízlése teljesen megfelelt a miénknek, egy zenén nőttünk fel, egy zenére buliztunk, úgyhogy a kapocs már adott volt. Olyan jókat beszélgettünk, teljes harmóniában, hogy miattuk sem kellett izgulni 🙂 amikor a nagy napon megjöttek, s meghallottam a jó kis 2000es évek slágereit, ahogy próbálgatták a teremben, úgy vonzottak oda, mint ahogy én szoktam a férjemet egy frissensült kaláccsal a konyhába! Bementem és akkor éreztem, hogy “te jooooooo isten mekkora party lesz itt ma este” 😂🤪 és így is lett! Hatalmasat buliztunk, a tizenévestől a 80 évesig! Mindenki imádta a zenéket, Benji és Peti olyan vér profin ráérzett a táncnépre, én őszintén meg is lepődtem, hogy mennyire nagyon táncol mindenki 🙏🏻❤️ volt itt teli torokból üvöltés, latin csípőrázás, pogózás, tombolás, kézállás, spárgában táncolás és vetkőzés is 😂🥴(túl sok extornász volt a lagziban, akik nem bírtak a tornász vénákkal, közöttük én sem 😂🙄🙋🏼‍♀‍)
a fiúk gondoskodtak arról, hogy mindenkinek álló jegye legyen a “dühöngőben”. Hajnalig tolták nekünk, hatalmas buli volt ❤️teljes szívből ajánlom a fiúkat ❤️Sokan mondják, hogy Dj-re ne sajnáld... hát ez így van! Ők alapozzák meg életetek egyik legszebb napját hangulatban, szóval, ha ilyenre vágytok, korrekt árakon, irány a tebulid.com!
... Toggle this metabox.
Móni & Csabi Móni & Csabi from Budapest wrote on 2020.10.15. at 15:35:
Laci és Krisztián profi munkájára egész nap számíthattunk. Az ő szakértelmük, hozzáértésük, támogatásuk és egy kis szerencse segítségével életünk eddigi legjobb napját tölthettük el együtt. Mindenben támaszt nyújtottak a kezdeti szervezéstől a hajnali pakolásig. A spontán helyzetekre, kérésekre tökéletesen reagáltak, hatalmas tapasztalatról téve tanúbizonyságot. A buli nagyon ott volt és végig a násznéppel összhangban keverték a jobbnál jobb zenéket. Laci ceremóniamesterként is szenzációs volt, nem csak a násznép terelgetésében, de a jó hangulat megalapozásában és fenntartásában is óriási szerepet vállalt! A szórakoztatásra kitalált játékaik nem unalmasak, nem megszokottak, viszont annál viccesebbek és emlékezetesebbek. Bármikor, bármilyen eseményre újból őket választanánk! Nem tudjuk tovább ragozni, ha lehetne, 6 csillagot adnánk! Szuperek vagytok srácok! Nagyon köszönünk mindent!
... Toggle this metabox.
Szilvi & Szabi Szilvi & Szabi from Szolnok wrote on 2020.10.11. at 21:11:
A srácok első osztályú bulit szerveztek nekünk, nagyon elégedettek vagyunk velük 🙂 Álmaink esküvőjének a megszervezésében is nagyon sokat segítettek, már az ütemterv kialakításánál, a program elemek összeállításánál profin igazgattak minket. A laza stílus mögött komoly tapasztalat rejlik, megfelelően időzített taps bejátszásokkal, pöpec tömeg tereléssel, ízléses humorral és rugalmas hozáállással hozták le az estét. Nagyon hálásak vagyunk nekik, mindenkinek szeretettel ajánljuk őket, és a násznépünk is nagyon jól szervezett estének értékelte a mi nagy napunkat! Hajrá srácok 🙂
... Toggle this metabox.
Szepesi Zsanett és Belányi András Szepesi Zsanett és Belányi András from Veresegyház wrote on 2020.09.20. at 13:56:
Kedves Laci és Krisztián!

Köszönjük Nektek, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnket.
Hatalmas bulit csaptunk a segítségetekkel, mindenki nagyon jól érezte magát és napokkal később is emlegette az estét.
Laci nagyon sok segítséget nyújtott nekünk a szervezés során is. Legjobb döntésünk az volt, hogy felkértük Őt ceremóniamesternek! Itthon az esküvő előtt gyakran mondogattuk egymásnak, hogy ha Laci ott lesz minden simán fog menni. 😀 Igazunk is lett!
Krisztián támogatása a ceremónia előtt nagyon sokat segített, a buli során pedig nagyon jó zenéket játszott .
Szóval köszönünk Nektek mindent, nélkületek fele ilyen jó se lett volna a buli.
Biztos mindenkinek titeket ajánlunk majd!

Köszönettel:
Zsani és Andris
Admin Reply by: Laci
Kedves Zsani, és Andris!

Köszönjük a kedves szavakat, és a majdani ajánlásaitokat!
Őszinte leszek! Nem gondoltam volna az első találkozásunknál, hogy ennyire jó lagzi fog kerekedni. Kicsit csöndes, visszahúzódó párnak ismertelek meg Titeket az első "meeting"-ünkön... na de aztán jött a lagzi! 🙂 🙂 🙂
Nagyon örültem, hogy a másik oldalatokat is megismerhettem, mivel a nagy napotokon azt láttam, hogy teljesen felszabadultatok, lazák voltatok, és a remek násznépetekkel együtt fergetegeset buliztatok!
Csak így tovább az életben is!
Sok boldogságot kívánunk!
/ cmLaci /
... Toggle this metabox.
Szabó Kántor Tünde & Szabó Balázs Szabó Kántor Tünde & Szabó Balázs from Kazincbarcika wrote on 2020.08.26. at 11:08:
Kedves Laci és Krisztián

Nagyon nagyon köszönünk nektek mindent amit értünk tettetek.
Mi nem Az a pár vagyunk akik mindig is errôl a nagy napról álmodtak, de hála nektek ezt a napot életünk legemlégezetesebb napjává varázsoltátok és azóta is csak errôl tudunk beszélni. Ha bármilyen probléma adódott azt profizmussal, lazasággal és humorral kezeltétek és a buli folyamatosan toppon volt. Ezt alátámasztja a násznép 100%-os pozitív visszajelzése is :).
Még annyi pozitív dolgot tudnánk mondani, hogy abból egy regényt is lehetne írni; de Dióhéjban, leendô ifjú párok ne gondolkozzatok, ha biztosra akrtok menni a TeBulid Team-et válasszátok.

Mégegyszer nagyon köszönünk nektek mindent!!!
Tünde & Balázs
Admin Reply by: Laci
Kedves Tünde és Balázs!
Hát nem hiába utaztunk ilyen messzire! 😀
Mi is élveztük minden percét! ( kivéve a hazaút utolsó kilómétereit, mert az tényleg cudar volt) 🙂
Köszönjük a lazaságotokat, bizalmatokat! Így könnyű volt az egész estét levinni, hiszen mindenben benne voltatok, amit kitaláltunk!

Legyetek továbbra is boldogok!!!
... Toggle this metabox.
Trovencsákné Szár Tímea Trovencsákné Szár Tímea from Budapest wrote on 2020.08.16. at 07:36:
Nagyon ,nagyon nehéz dolguk volt Laciéknak, mert kis létszámú esküvőnk volt, de minden pillanatát élveztük.
Rengeteget nevettünk és nagyon jól éreztük magunkat. A zene is hibátlan volt. Profik voltak a fiúk és rettentő segítőkészek. Nagyon köszönünk mindent fiúk. ☺️❤️
Admin Reply by: Laci
A kis létszám Nálatok nem volt gond, mert mindenki pörgött 110%-on! 🙂
Köszönjük szépen, hogy minden hülyeségünkre vevők voltatok!
Sok boldogságot!
... Toggle this metabox.
Nagy Dorina és Gábor Nagy Dorina és Gábor from Budapest wrote on 2020.08.10. at 18:33:
Kedves Tebulid Team!

nagyon, Nagyon, NAGYON, N A G Y O N köszönjük a szuper hangulatot, a profi koordinálást, emellett a sok humort, és lazaságot, amivel fergetegessé, és emlékezetessé tettétek a nagy napunkat!
Lehet jövőre is összeházasodunk, hogy újra átélhessük ezt a csodálatos napot! 🙂
Csakis Veletek!!!!

ui: Kedves Menyasszonyok, ha olvassátok!!! NE keressetek más szolgáltatót, ha már a TeBulidra rátaláltatok! NEM kérdés, hogy Ők a legjobbak!
Admin Reply by: Laci
Most egy fizetett hírdetést olvashattak!

🙂

Viccet félre téve ( amúgy azt nem lehet), köszönjük a kedves szavakat! Igazán jól esik ilyeneket olvasni!
Még a végén el is hisszük!
... Toggle this metabox.
Ancsa&Balázs Ancsa&Balázs from Sorg villa,Leányfalu wrote on 2020.08.10. at 09:14:
Kedves Laci és Krisztián

Az első pillanatban megvettek minket anno 2018-ban a Brody Studio-ban,pedig 2020-as dátumunk volt.
Tudtuk,hogy csak Ők lehetnek ott a nagy napunkon,mint hangulatfelelősök. A személyes találkozók úgy teltek,mintha évek óta ismernénk egymást ezért a menetrend kialakítás is gördülékenyen ment.
A vírus helyzetben is a megoldásra törekedtek,de szerencsénkre maradhatott az eredeti dátumunk.
Laci az esküvő előtti estén,miközben épp idegösszeomlottam video chaten öntötte belém a lelket,hogy ha esik,ha fúj akkor is tökéletes napunk lesz.
És így is lett!
Annak ellenére hogy folyamatos csúszásban voltunk,kézben tartotta az eseményeket és mindig a helyzet magaslatán volt.
A buli reggelig tartott,hiszen mindig a legjobb zenék pörögtek.
Nem tudunk elég hálásak lenni Nektek,hogy ilyen jól sikerült életünk legszebb napja,minden vendégünk ódákat zeng a hangulatról!

Még találkozunk...

Ancsa & Balázs
Admin Reply by: Laci
Sziasztok!
Itt a "még találkozunk"-on van a hangsúly!!!
Próféta szóljon Belőletek!
Köszönünk mindent!!!
... Toggle this metabox.
Palotás Nikolett Palotás Nikolett from Szeged wrote on 2020.08.09. at 22:56:
Iszonyat jó csapat volt Laci és Krisztián!
Fergeteges bulit csaptak.. mulattak a fiatalok és az idősek is egyaránt! Olyan zenéket játszottak amiket mi szerettünk volna, egyszerűen profik voltak! A Dj és a ceremónia mester szolgáltatást vettük igénybe (az biztos, hogy örök élmény marad ez a nap számunkra és nagy részben nektek köszönhetjük)!Mindig mindent megkérdeztek, hogy az úgy jó-e nekünk semmi olyat nem csináltak amit mi ne szerettünk volna.Az összes vendég azt mondta, hogy ilyen jó /bulis esküvőn még sose volt, még a pincérek is meg jegyezték ám! 🙂 Tiszta szívből ajánljuk a Te Bulid csapatát, ha felejthetetlen és fergeteges esküvőt szeretne valaki! Imádtuk őket! Nagyon köszönünk mindent, maradjatok ilyenek örökre!! N&A 🙂
Admin Reply by: Laci
Kedves Niki és Ákos!

Nincs nehéz dolgunk, ha a pár és a társaság is ultra jófej! 🙂
A pincérek azért mondták ezt, mert lefizettük őket. 😀
Ákos 'seggtánca' mindent vitt! Éjszaka acélos volt? 🙂
Egy dolgot megígérhetünk... Az öregedéstől már csak hülyébbek leszünk! 😛
... Toggle this metabox.
Adri és Tamás Adri és Tamás wrote on 2019.10.12. at 17:27:
Veszprém Hangvilla 2019.08.31

Sok ajánlatot kértünk másoktól is, videóchateltünk, de messze a Te bulid csapata volt a legszimpatikusabb. Elsőre profiknak tűntek. De még ezek után is felülmúlták az elvárásainkat, pedig tudtuk, hogy jók lesznek. Rétfalvi Laci, a ceremóniamesterünk TELJESEN PROFI minden terhet levett a vállunkról, stressz nélkül élvezhettük az esküvőnket! Àr-érték arányban is szuper jók. Külföldről szerveztük az esküvőt, de ez semmi problémát nem jelentett, mindig készséggel álltak a rendelkezésünkre. A zene mindenkinek nagyon tetszett, mindeni tudott rá bulizni pedig aztán a világ minden részéről voltak vendégeink! Nagyon hálásak vagyunk nekik! Az , hogy ilyen jól sikerült ez a nap, többek közt az ő érdemük is!!!! Többen elkérték az elérhetőségüket is, és mi szivesen, bátran ajánljuk őket! A legjobbak!!!!Mégegyszer köszönjük nektek!!!
... Toggle this metabox.
Hegyi Barbara Hegyi Barbara wrote on 2019.08.24. at 17:44:
2019.0818. Nádas

Köszönjük szépen a szuper bulit, és hogy mindig rugalmasan álltatok a kéréseinkhez! Nagyon jól éreztük magunkat. 🙂
... Toggle this metabox.
Reni és Ricsi Reni és Ricsi wrote on 2019.08.18. at 19:01:
2183 Galgamácsa Panoráma Lktp
Teljes mértékben elégedettek vagyunk a fiúk munkájával, az első perctől kezdve, kezükbe vették az irányítás, de ugy***kkor mindenki igényét figyelembe vették. Rugalmasak és gyorsak voltak, bármiről volt szó. A hangulat nagyon jól sikerült, a lagzis képeink mindent elmond***k, minden ifjú párnak csak ajánlani tudjuk őket! Köszönünk mindent!
... Toggle this metabox.
Dóri&Ricsi Dóri&Ricsi wrote on 2019.08.06. at 16:55:
Budakeszi Dudok Esküvő

Ha egy szóval kellene jellemezzem akkor azt mondanám, hogy eszméletlen.
Minden elvárásunkat felülmúlta minden. Minden kérésünk és vágyunk teljesül. A mi maga módján fura és elvetemült társaságunkat is tökéletesen sikerült kezelni. Minden korosztály szívét elraboltátok a 8 évestől a 82 évesig (nagymama hajnal 4-ig nyomta).
Nagyon szépen köszönünk mindent a jövőben nem kérdés mindenhol csak Titeket ajánlunk!
... Toggle this metabox.
Kata & Gábor Kata & Gábor wrote on 2019.05.22. at 15:48:
Budapest

Kedves Laci és Krisztián!

Köszönjük a fergeteges bulit, még azok a vendégeink is táncoltak, akik eddig soha. Felejthetetlen élmény volt.
Köszönünk mindent, a sok segítséget az előkészületek alatt is. 🙂

Kata és Gábor
... Toggle this metabox.
Zsófi Zsófi wrote on 2019.03.12. at 11:46:
Hálás köszönet

Kedves Laci és Krisztián!

Szeretnénk megköszönni Nektek a szombati fergeteges bulit! Hála Nektek annyira jóra sikerült a lagzink, amilyenre nem is számítottunk! Mindenki nagyon jól érezte magát!! 🙂
A lehető legjobb választás voltatok! 🙂

Zsófi&Szabi(&Szonja)
... Toggle this metabox.
Fülöp Krisztina Fülöp Krisztina wrote on 2019.02.22. at 16:17:
Budapest

Kedves Laci és Krisztián!

Szeretném megköszönni nektek a péntek esti szülinapi partynkon való kimagaslóan profi DJ munkátokat és e mellett azt a rendkívüli rugalmasságot, melyet tanúsítottatok, amikor elfelejtettem előre veletek közölni a buli időpont változását és ti mégis ott voltatok, hiába csak aznap értesültetek arról, hogy este bulit kell adnotok. Nélkületek nem sikerült volna a meglepetés. Nagyon köszönjük, puszi 😉
... Toggle this metabox.
Munkácsy Rózsa Munkácsy Rózsa wrote on 2019.02.07. at 12:07:
MOHAnet Mobilsystems Zrt.

Kedves TeBulid!

Idén volt a negyedik alkalom, hogy Ti voltatok a technikai személyzet az éves nagy rendezvényünkön, ahol az előadások hangosítását, illetve a hozzá kapcsolódó elemeket és a fénytechnikát is biztosítottátok.
A 4. megrendelésünk nem volt véletlen, hisz évről évre úgy tekintünk rátok, mint biztos garanciára a zökkenőmentes előkészület és lebonyolítás kapcsán.
Amit még külön kiemelnék, az a precíz és rugalmas munkavégzés, hogy bármilyen kérésünknek nemcsak, hogy eleget tesztek, hanem túl is szárnyaljátok azt!

Köszönöm, hogy vagytok Nekünk, és mindig bizonyítotok a MOHAnet-nek.

Jövőre is számítunk Rátok Mindenképpen!

Rózsa
... Toggle this metabox.
Bata Dorottya Bata Dorottya wrote on 2019.01.04. at 13:32:
iponnal a padlóra! 😀

Kedves Laci és Krisztián!

Szeretnénk megköszönni, hogy elfogadtátok a felkérésünket és profizmusotokkal ilyen sokat emeltetek a nagy napunkon.
Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, de anélkül is tudtuk mennyire jól sikerült, mivel szuperül éreztük magunkat.

Reméljük rengeteg rendezvényetek lesz a jövőben, hiszen aki minőségi munkát szeretne, az úgyis Titeket választ majd 🙂

Mégegyszer köszönjük!

Üdv,
Dóri&Peti
Admin Reply by: Te Bulid
Kedves Dóri és Peti!

Krisztiánnal a buli után pont azt beszéltük, hogy a lagzitok megkoronázása volt az évünknek!
Imádtuk minden pillanatát!
Sosem felejetjük el, ahogy Dóri a visszavásárlásnál egy lábkulcsolással földre vitte a 190 cm-es tesóját, hogy bepelenkázhassa! 😀
Sírtunk a röhögéstől!

Sok boldogságot Nektek!!!
... Toggle this metabox.
Andi és Pisti. Andi és Pisti. wrote on 2018.09.23. at 19:14:
Budapest

Kedves Beni és Peti!

Nagyon szépen köszönjük a munkátokat, amellyel fergeteges hangulatot teremtettetek a nagy napunkon. Mindenkinek tiszta szívből fogunk ajánlani titeket. 🙂
... Toggle this metabox.